Valcea

Contact

Adresa :
Telefon : 0771650062
office@hotelroyalcraiova.ro www.hotelroyalcraiova.ro https://www.facebook.com/pages/Hotel-Royal-Craiova

Harta

Open Google Maps

Open Google Street View

0

QR CODE

QR Code

Evenimente organizate de

Hotel Royal

Nu exista evenimente pentru aceasta locatie!!!

Hotel Royal


Inaugurat in anul 2007, intr-o cladire din secolul al XIX-lea, care a apartinut unei clase nobile a Craiovei, Hotelul Royal este situat intr-o zona frumoasa si linistita, aproape de centrul orasului si de principalele atractii turistice. 
Parcuri, zone comerciale si localuri de noapte se gasesc la doar cativa pasi de hotel. Fiind la doar 5 minute de centrul orasului si la 150 metri de Universitatea din Craiova, hotelul are o pozitie ideala atat pentru afaceri cat si pentru turisti. Aeroportul International Craiova se afla la 10 minute de mers cu masina, iar gara din Craiova la 1,5 km.
Hotelul Royal ofera camere rafinate si comode, fiecare camera este unica prin decor, culoare , mobilier si dimensiune, incluzand Wi-Fi gratuit, aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar. Oaspetii au la dispozitie camere single confortabile, camere duble intime precum si suite elegante cu balcon cu vedere spre oras, cada cu hidromasaj.
Restaurantul Hotelului Royal Craiova serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala, decorul sau prezentand elemente rafinate, accentuand stilul elegant si intim. Crama din incinta hotelului ofera o experienta remarcabila, cu o combinatie autentica de preparate din bucataria romaneasca alaturi de vinuri si alte bauturi alese.


ADS

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 216.58 msecs / Memory usage 1572.9 Kibytes