Valcea

Contact

Adresa : Str. Nicolae Titulescu, nr. 8, Craiova
Telefon : 0251 591 497
office@restaurant-akropolis.ro http://www.restaurant-akropolis.ro/ www.facebook.com/RestaurantAkropolisCraiova

Harta

Open Google Maps

Open Google Street View

0

QR CODE

QR Code

Evenimente organizate de

Restaurant Akropolis

Nu exista evenimente pentru aceasta locatie!!!

Restaurant Akropolis


Restaurant Akropolis va invita intr-o atmosfera selecta, inspirata de bucatarii si locuri cu traditie, unde punem accent pe confortul si preferintele dumneavoastra. Ne caracterizeaza profesionalismul, astfel incat clientii nostri sunt serviti intotdeauna la standard inalte, cu mancaruri pregatite de un personal cu 25 de ani in gastronomie si aduse la masa dumneavoastra de catre tineri calificati, care isi fac meseria cu drag de peste 5 ani.

Aducem un suflu nou in bucataria Craioveana, printr-o imbinare a stilurilor grec si german, cu retete alese, ingrediente si condimente din cele doua tari, insa promitem calitate la preturi accesibile, chiar si pentru meniuri speciale.

Momentele speciale din viata dumneavoastra sunt importante si pentru noi, asa ca Restaurant Akropolis va pune la dispozitie si un salon anume amenajat, situat la etaj, cu un numar de 70 de locuri, conceput pentru o gama larga de evenimente cum ar fi botezuri, zile de nastere, reuniuni, si altele. De asemenea, pentru evenimentele private putem oferi servicii de catering pentru minim 10 persoane (grupuri), iar personalul nostru poate realiza meniuri speciale, cu mancaruri precum pulpa de miel, scarita de porc, purcelus de lapte, pulpa de porc, vanat.


In fiecare sambata, Restaurant Akropolis va aduce si o doza de entertainment, cu muzica usoara live, sau cu melodiile anilor ‘80-‘90, dupa preferintele dumneavoastra.


ADS

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 157.63 msecs / Memory usage 1572.9 Kibytes