Valcea

Contact

Adresa : Strada Regina Maria 49 Râmnicu Vâlcea 240151
Telefon : 0771766736
office@academiadelgusto.ro http://www.accademia.ro/index.html https://www.facebook.com/accademiavl?fref=ts&rf;=328342987219836

Harta

Open Google Maps

Open Google Street View

50

QR CODE

QR Code

Evenimente organizate de

L'Accademia Del Gusto


Mai multe evenimente

L'Accademia Del Gusto


     Restaurantul ACADEMIA DEL GUSTO va asteapta cu cele mai rafinate si mai delicioase preparate de pizza, dar si alte mancaruri preparate dupa retete speciale. Pentru cei care sunt mai comozi restaurantul ACADEMIA DEL GUSTO va livreaza la domiciliu in RM Valcea ce doriti din meniul nostru. Suntem un restaurant select cu specific italian in RM Valcea care oferta calitate si preparate din produse proapete, iar clienti nostri se simt ca la ei acasa.

        De asemenea, vinoteca noastra va pune la dispozitie cele mai rafinate vinuri pentru a satisface poftele dumneavoastra. Restaurantul nostru va vine in ajutor cu o locatie ultracentrala, situat pe strada Regina Maria "la doi pasi" de zona zero a orasului.

      Cu o capacitate de peste 300 de persoane (interior + terasa) va stam la dispozitie prin organizarea diferitelor evenimente pentru care suntem solicitati, anume mese festive, aniversari, nunti, botezuri, etc. La cerere putem amenaja interiorul exact asa cum doriti. Cu siguranta veti petrece clipe de neuitat alaturi de noi.

      Crabii sau fructele de mare, muschiuletul de vita impaiat sau de porc, multitudinea de insalate si vinurile renumite se pot gasi la restaurantul nostru, local care suntem ferm convinsi ca se ridica la standardele dumneavoastra unde va asteptam cu mare drag


ADS

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 162.27 msecs / Memory usage 3670 Kibytes