Valcea

Nozumi

Nozumi - O experienta unica Spiritul NozumiI se bazeaza pe servirea ireprosabila a celor mai bune produse posibile intr-o amibianta sonora magnifica ,bazandu-ne pe o selectie a muzicii din toata lumea ,astfel incat sa renuntati la inhibitii si sa va asiguram o experienta unica si coplesitoare . Aceasta este Nozumi –Lounge & Caffe…

Read more...PASA CAFE

Un concept nou, frumos, simplu, indraznet. Cautam cel mai bun personal, cea mai buna cafea, cele mai interesante promotii, cele mai corecte preturi.

Read more...Class Cafe

Class Cafe este locul portivit pentru o intanire de afacei sau daca vrei sa iti savurezi cafeaua cu prietenii sau persoana iubita. Va asteptam cu drag!

Read more...T Caffe

T Caffe este locul in care te poti relaxa la o cafea sau un ceai, savurand totodata produsele noastre culinare variate. Va asteptam cu: Grătar, Baruri, Cină, Fast Food, Standuri cu mâncare, Franceză, Grecească şi mediteraneană, Italiană, Pizza şi Sandvişuri…

Read more...Studio Cafe

Deschis non-stop.Va asteptam cu drag!

Read more...AryA Concept Lounge Cafe

AryA e lângă BIBLIOTECA, mai haCANA de muzeul de ARTA, avem si MANUEL CAPRICCIO! Avem si TAKE AWAY, si nici o legătura cu TAKE IONESCU, ca doar e LOUNGE.

Read more...Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 96.06 msecs / Memory usage 3932.2 Kibytes