Valcea

Contact

Adresa : Ramnicu Valcea
Telefon : 0773 774 247
office@luxuryeventsgarden.ro http://luxuryeventsgarden.ro/ https://www.facebook.com/Luxury-Events-Garden

Harta

Open Google Maps

Open Google Street View

0

QR CODE

QR Code

Evenimente organizate de

Restaurant Luxury

Nu exista evenimente pentru aceasta locatie!!!

Restaurant Luxury


LUXURY EVENTS & GARDEN  este o locație nouă de evenimente (nunti, botezuri, petreceri corporate, conferințe, lansări de produse etc), situată in Râmnicu Vâlcea pe malul lacului Ostroveni, lângă Ștrand. Amplasamentul este compus dintr-un pavilion de evenimente,  un restaurant, bucătărie proprie, parcare, precum și o terasă pe malul lacului Ostroveni. Salonul de evenimente are o suprafață de 510 mp, și o capacitate de 100 – 350 persoane “sitting”, la mese rotunde și peste 500 persoane “standing”.
 Proiectul are prevăzută și o elegant zonă pentru ceremonii religioase/civile în aer liber, pe malul lacului!

LUXURY EVENTS & GARDEN este locul perfect pentru a crea un eveniment unic. Aici se creează o atmosferă de neuitat pentru orice ocazie specială. Vă asigurăm de o calitate ireproşabilă a serviciilor oferite. Echipa noastră are grijă ca totul să se desfăşoare exact aşa cum aţi planificat, fie că este vorba de o nuntă, un eveniment de firmă sau o petrecere privată.

LUXURY EVENTS & GARDEN are o echipă tenace şi atentă la detalii, pentru a se asigura că fiecare client primeşte ceea ce îşi doreşte, astfel încât nimeni să nu fie dezamăgit, ci din contră, să aibă inima plină de bucurie la încheierea evenimentului.

LUXURY EVENTS & GARDEN oferă clienților săi o gamă variată de servicii specific organizărilor de evenimente: wedding planner, aranjamentefloralepentru salon și biserică, decorațiuni speciale, invitații nuntă/botez, muzică pentru evenimente (DJ, artiști consacrați, cvartet ), sonorizare, scenă, lumini, servicii foto – video, hostess, dansatori, ursitoare, clovni, magician, porumbei, fântână de ciocolată, sculpturi în gheață și bar de fructe, gheață carbonică.


ADS

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 167.3 msecs / Memory usage 1572.9 Kibytes