Valcea

Contact

Adresa : Calea Bucuresti Ramnicu Valcea, Valcea, Romania
Telefon : 0726416679
rezervari@damici.ro http://www.damici.ro/ https://www.facebook.com/tavernadamici

Harta

Open Google Maps

Open Google Street View

0

QR CODE

QR Code

Evenimente organizate de

Taverna D’AMICI

Nu exista evenimente pentru aceasta locatie!!!

Taverna D’AMICI


        Am dorit ca inca de la inaugurare, din anul 2008, taverna “D’Amici” sa aduca un suflu nou de prospetime in domeniul restaurantelor din Ramnicu Valcea. Si cum stim ca intr-un astfel de domeniu poti rezista intr-un singur fel am pornit de la baza si am construit incet dar sigur pe o temelie solida: preparatele culinare. Pentru ca gatitul este o arta iar un business de acest gen poate fi facut doar dupa o bogata experienta in domeniu, putem spune cu mandrie ca am luat decizia de a deschide taverna “D’Amici” dupa ce am capatata cunostintele si experienta necesare in Italia.

       Taverna D’Amici nu este doar un loc unde sa te duci sa mananci, ci o locatie cu stare de spirit. De aceea nu am salvat niciun efort si ne-am implicat activ alaturi de echipa de constructori si decoratori pentru a oferi acestei locatii acel aer vintage-mediteranean care sa te faca sa uiti de aglomerarea urbana. Ni se spune ca uneori se poate simti briza Mediteranei batand pe terasa din spatele restaurantului. Noi stim ca de fapt este Oltul, dar cine suntem noi sa stricam buna dispozitie a clientilor cu un adevar mai putin important? :) Briza sa fie! 

      Pentru ca am dorit ca transparenta sa fie unul din cuvintele de baza si cum nu am fi reusit sa aducem fiecare client in bucatarie, am decis sa aducem bucataria la clienti. Sau cel putin o parte din ea. Stim ca uneori sa gatesti poate fi un adevarat spectacol (Jamie Oliver o poate demonstra cu prisosinta), de aceea am amplasat cuptorul de pizza si gratarul pentru fripturi si legume in mijlocul locatiei. Si sa nu va fie teama, fumul il eliminam cu ajutorul intalatiei de aer de ultima generatie. Asta ca sa nu ne punem in cap sotiile pretentioase la mirosul de mancare. Nu ca am arde vreodata fripturile la gratar! Sau pizza! Niciodata! :)

          Pentru ca la un moment dat terasa a devenit neincapatoare (de fapt la mai multe momente, date sau mai putin date) am simtit ca ati fi dorit sa ne spuneti ceva. Si am venit in intampinarea dorintelor dumneavoastra. Am reamenajat, am marit spatiul si am facut ceva cu totul special: un acoperis retractabil! Pentru zilele ploioase in care v-ati dorit sa serviti din preparatele noastre delicioase sub susurul cadentat al ploii. Asa ca acum putem sa organizam evenimente (nunti, aniversari, botezuri) in conditii optime. Si va garantam ca ringul nostru de dans nu a fost niciodata gol! Si pentru ca spectacolul sa fie complet am adaugat un condiment: gratarul din caramida unde putem gati puii la rotisor, fripturile delicioase si cand vi se face pofta cate un berbecut fraged si gustos. Nu-i asa ca deja salivati? Si noi!


ADS

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 1230.73 msecs / Memory usage 1572.9 Kibytes