Valcea

KEVIN TRABALKA E VIPERĂ ALBASTRĂ

Kevin s-a născut pe 28 noiembrie 1996, la Arad, joacă pe postul de atacant şi vine sub formă de împrumut de la Dinamo Bucureşti, formaţie pentru care a semnat pentru patru sezoane. Este junior Under 19, a evoluat ultima dată pentru FC Bihor Oradea şi va evolua în Zăvoi cel puţin până în vară. “Este un fotbalist pe care îl doream mult. Are valoare şi sper săneajute mult. Îi dorim mult succes”, spune preşedintele clubului nostru, Bogdan Medrea.

“Vreau să obţin prima promovare din carieră”

Kevin spune că este bucuros pentru alegerea făcută: “Sunt bucuros că am onoarea să joc pentru acest club, sper din tot sufletul să dau cât mai multe goluri pentru CSM şi abia aștept să încep antrenamentele alături de noii colegi. Îmi doresc să am prima promovare din carieră cu Vâlcea şi după cum arată clasamentul nu suntem departe ..”

“O să fie concurenţă”

Şi tehnicianul Alex Pelici se bucură pentru transfer: “Nu am lucrat cu el dar ştiu că este un băiat serios care ne poate ajuta. O să fie concurenţă pe postul de atacant avansat, acolo poate să joace şi Andrei Luduşan. Faptul că este junior este un avantaj în pluspentru noi”.

ads

share

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 75.57 msecs / Memory usage 3407.9 Kibytes