Valcea

Ovidiu Popescu se desparte de Vâlcea

Mijlocaşul originar din Drăgăşani-Vâlcea este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, evoluând pentru Damila în primul sezon petrecut în eşalonul secund. 
”Ovidiu revine după o accidentare şi este important pentru el să joace. Dacă nu îşi va găsi o altă echipă, vom căuta noi un club unde să îl împrumutăm. Noi am avut grijă de el în perioada accidentării, ne bucurăm că este refăcut” a spus managerul clubului CSM, Lucian Munteanu. 
Ovidiu Popescu a lipsit în acest sezon, după ce, în primăvara trecută, a suferit o operaţie de ligamente. ”Recuperarea a decurs bine, acum sunt refăcut complet. Trebuie să trag tare, să fiu bine pregătit din punct de vedere fizic. Abia aştept să revin pe teren” a spus mijlocaşul, care mai avea şase luni de contract cu Vâlcea. Jucătorul a evoluat ultima dată pe 18 martie 2015, în meciul Pâncota-CSM, scor 1-0, după care s-a accidentat la antrenamente. 
CSM s-a mai despărţit în această iarnă de Marius Staicu, ajuns la Mediaş şi are mari şanse să îi piardă şi pe Marius Tomozei, care este în discuţii cu FC Botoşani, dar şi pe Dragoş Firţulescu, care are ofertă din străinătate. Mijlocaşul central Lucian Iordache este şi el la final de contract.

ads

share

Revista nr. : 37 - Februarie 2016

Arhiva revista

Cautare

Cautare 24plus

Vremea

Nu pot accesa API-ul Vremea

Evenimente Valcea

Nu exista evenimente

Contact: +40 745 537 715 | +40 744 623 879 

Email : contact@24plus.ro

            


Copyright © 2014 24plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea oricarui material de pe acest site este interzisa fara acordul scris.

Page rendered in 68.7 msecs / Memory usage 3407.9 Kibytes